MAGUNKRÓL

Cégünk jogelődje a Hydrosys Víz- és Környezetvédelmi Fejlesztő és Szolgáltató Kft. 1996-ban alakult. Az analitikai vizsgálatok végzése a jogelőd cégnél kezdetben csak melléktevékenység volt, az utóbbi években viszont a nehezebb gazdasági helyzet ellenére is, a folyamatos önerős fejlesztéseknek köszönhetően a hazai és külföldi vevői kör oly nagymértékben megnövekedett, hogy kiválással a laboratóriumi tevékenység önálló folytatására új cég a HYDROSYS LABOR Laboratóriumi Szolgáltató Kft. alakult meg, melyet a Cégbíróság 2011.09.17-én jegyzett be.

A Laboratóriumunk több mint másfél évtizedes működése során műszaki felszereltsége és szakmai tapasztalata révén európai viszonylatban is az egyik legtöbb trícium vizsgálatot és radiokarbon vízkor meghatározást végzi.  A radiokarbon mérések terén történt fejlesztések eredményeként évente több száz vízminta kormeghatározását végezzük el. Elsőként vezettünk be egy új, olcsó módszert az éghető anyagok biomassza tartalmának meghatározására, melynek az üvegházhatású gázok kibocsátásának monitorozásában van jelentősége. Radioanalitikai méréseinkkel sikeresen vettünk részt nemzetközi gyógyszerkutatásban is. Mára Cégünk az egyik legismertebb hazai környezeti radioanalitikai laboratóriummá vált, mely kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal is rendelkezik.

Cégünk fő tevékenységi köre a különböző környezeti minták radioaktivitásának laboratóriumi elemzése. Laboratóriumunk a NAT által az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabvány szerint 2005 óta akkreditált. Cégünk radioanalitikán kívül foglalkozik még vízmintavételekkel és helyszíni mérésekkel, műszaki tanácsadással és analitikai módszerfejlesztéssel is.

ÜGYFELEINK

 

 

...

...